zwemsok-sweakers-aqua-sport-ockyz

Zwemsokken, ideaal tegen uitglijden

Wekelijks komen wij in het zwembad, aangezien Emma voor haar zwemdiploma bezig is. Ik hoor mezelf regelmatig, net als mijn moeder vroeger, roepen “Pas op, niet rennen, de tegels zijn glad!!”. Met enige regelmaat zie ik ook kindjes uitglijden en dat kan best pijn doen. Houd jij ook altijd je hart vast als je je kind ziet rennen rond het zwembad? Terecht, omdat meer dan de helft van alle ongelukken in en rondom zwembaden het gevolg is van uitglijden!

Uitglijden
De oplossing vond ik op internet bij UV-zwemkleding.nl. Gave, anti-slip zwemsokken van Ockyz. Ze heten ‘Sweakers’. Ze zien er onwijs leuk uit en ze voorkomen uitglijden rond het zwembad. Ze zijn gemaakt van lichtgewicht anti-bacterieel materiaal en de onderkant zorgt voor grip op de grond. Emma vindt ze geweldig!

zwemsok-sweakers-blue-sport-ockyz zwemsokken

Zwemsokken
Een groot gedeelte van de ongelukken in zwembaden komt door uitglijden. De Sweakers zijn dus een echte musthave, met name voor kinderen onder de twaalf jaar. De Sweakers kosten €19,95 per paar. De zwemsokken zijn verkrijgbaar in drie uitvoeringen. Deze super coole Ockyz Sweakers (zwemsokken) helpen uitglijden voorkomen en zorgen er voor dat jij voortaan weer echt kunt ontspannen bij het zwembad net zoals wij nu doen! Je kunt ze bestellen via UV-zwemkleding.nl en zijn nu tijdelijk verkrijgbaar zonder verzendkosten. Op naar een ontspannen vakantie!UV-zwemkledingActie is verlopen:
Winnen
UV-zwemkleding.nl stelt voor Kampeerkids een paar sweakers beschikbaar. Wil je kans maken op een paar Sweakers? Laat dan in een reactie hieronder of op Facebook weten welk paar jij wilt winnen!

Like de Facebookpagina van Kampeerkids en blijf op de hoogte van de laatste kampeertips!

Dit is ook leuk om te lezen:

Bron foto’s: UV-zwemkleding.nl

Pin on PinterestShare on FacebookEmail this to someoneShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

3 gedachten over “Zwemsokken, ideaal tegen uitglijden”

  1. Ik zou wel een blauw paar willen winnen.
    Onze zoon van bijna 3 is erg enthousiast bij het zwembad,
    En het roepen van niet rennen, lijkt wel tegen dovemansoren haha.
    Ik lees erg veel tegenstrijdige verhalen over deze sokken. Ben erg benieuwd of ik voor of tegenstander wordt

  2. Een blauw paar voor onze zonen. De jongste van 1,5 glijdt thuis al uit bij het bad, laat staan bij het zwembad! Ideaal om binnenkort op vakantie of gewoon naar het zwembad uit te proberen en wellicht een 2e paar aan te schaffen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *