Kampeer & Caravan Jaarbeurs

Kaartjes winnen voor de Kampeer & Caravan Jaarbeurs

Wil je dit jaar ook een bezoek brengen aan de Kampeer & Caravan Jaarbeurs? De beurs vindt dit jaar plaats van 12 tot en met 16 oktober in Utrecht. Een beurs waar je heerlijk kunt snuffelen tussen de nieuwste modellen campers, caravans, vouwwagens en (voor-)tenten. Het is een leuk evenement om samen met je kinderen een bezoek aan te brengen.Kampeer & Caravan JaarbeursTijdens deze beurs is er ook veel aandacht voor nieuwe kampeerders; gezinnen, die de natuur willen ontdekken. Op de beurs is er extra aandacht voor tenten en vouwwagens. Ook zie je hoe oude caravans nieuwe leven worden ingeblazen op het ‘Pimp plein’. Bovendien zijn er handige kampeergadgets voor als je met kinderen op vakantie gaat, huur-caravans en -campers en slimme kampeeraccessoires, die de vakantie nóg leuker maken.

Ook zijn er leuke acties. Waaronder het Hal(f) 12 Prijzenfestival. Hierbij maak je kans op hele leuke prijzen. Er valt van alles  te winnen van een Bovag onderhoudsbeurt tot zelfs verschillende campervakanties.

Winnen?
Wil je kans maken op vrijkaartjes voor de Kampeer & Caravan Jaarbeurs? Wij mogen namens de Kampeer & Caravan Jaarbeurs 3×2 kaartjes weggeven.

Wat moet je doen om de kaartjes te winnen? Laat ons in een reactie weten met wie je een bezoek wilt brengen aan de Kampeer & Caravan jaarbeurs. Op 26 september maken wij de winnaars bekend! Delen via Facebook is lief!

Kijk voor meer informatie en voor het bestellen van toegangskaarten op de site van de beurs: Kampeerbeurs.

Dit is ook leuk om te lezen:

Bron tekst en foto’s: Kampeer & Caravan Jaarbeurs

 

Pin on PinterestShare on FacebookEmail this to someoneShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

4 gedachten over “Kaartjes winnen voor de Kampeer & Caravan Jaarbeurs”

  1. Dat zou leuk zijn!!! Wij zijn eigenlijk net bezig om het kamperen/ met de caravan/ vouwwagen te ontdekken, dus dit zou echt fantastisch zijn. Zien we gelijk wat er allemaal mogelijk is.Dat alleen al is voor onze kinderen van 10 en 9 een avontuur!
    Ik wil dus heel graag heem met mijn man en onze 2 jongens van 10 en 9.

  2. Ik hoop met de kaartjes mijn vriendin te kunnen overtuigen dat met een camper op vakantie gaan vele malen leuker is dan weer 2 weken in het zelfde hotel te zitten 🙂

  3. Ik ga zondag met mijn vrouw Monique. We willen ons gaan orienteren hoe we na een aantal jaren primitief kamperen toch met meer comfort toch lekker met de tent op vakantie kunnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *