Kampeer & Caravan Jaarbeurs

Kampeer & Caravan Jaarbeurs

Hebben jullie de Kampeer & Caravan Jaarbeurs al in je agenda gezet? De beurs vindt dit jaar plaats van 12 tot en met 16 oktober in Utrecht. Een beurs waar je heerlijk kunt snuffelen tussen de nieuwste modellen campers, caravans, vouwwagens en (voor-)tenten. Het is een leuk evenement om samen met je kinderen een bezoek aan te brengen.

Kampeer & Caravan JaarbeursOnze meiden hebben vorig jaar genoten op de beurs. Naast de nieuwste campers, (voor)tenten en caravans zijn er altijd heel veel activiteiten waar je aan mee kunt doen met je kinderen. Het thema dit jaar is Duitsland. De meeste activiteiten staan in het teken van onze oosterburen. Zo kun je allerlei heerlijke Duitse hapjes proeven. Denk aan echte Duitse pretzels, goede Duitse wijnen en bieren. Je vindt er natuurlijk ook van alles over Duitse campings en je kan meedoen aan traditionele Duitse spelen als spijkerslaan, lederhosen hangen en geiten melken. De Kampeer & Caravan Jaarbeurs is leuk voor jong en oud!

Tijdens deze beurs is er ook veel aandacht voor nieuwe kampeerders; gezinnen, die de natuur willen ontdekken. Op de beurs is er extra aandacht voor tenten en vouwwagens. Ook zie je hoe oude caravans nieuwe leven worden ingeblazen op het ‘Pimp plein’. Bovendien zijn er handige kampeergadgets voor als je met kinderen op vakantie gaat, huur-caravans en -campers en slimme kampeeraccessoires, die de vakantie nóg leuker maken.

Kortom, de Kampeer & Caravan Jaarbeurs is een leuke en gezellig beurs om naar toe te gaan! Binnenkort verloten wij 2×3 kaartjes voor deze beurs, dus houdt onze site goed in de gaten! Kijk voor meer informatie op de site van de beurs: Kampeerbeurs

Dit is ook leuk om te lezen:

 

Bron tekst en foto’s: Kampeer & Caravan Jaarbeurs

Pin on PinterestShare on FacebookEmail this to someoneShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *