IMG_1849

Welk buitenspeelgoed neem je voor de kinderen?

Mama, als we op vakantie gaan, nemen we al het speelgoed mee he? Deze vraag stelde Emma mij van de week. Als we alles mee willen nemen dan hebben we nog wel een extra aanhanger nodig. Helaas voor haar dus! We hebben een top 10 samengesteld van speelgoed voor buiten waar je lekker mee kunt spelen op de camping. Dit jaar gaat dit favoriete speelgoed weer mee te caravan in! 

 1. Op nummer een staat natuurlijk de voetbal! De meeste kinderen vinden het heerlijk om een balletje te trappen. Onderweg naar de camping hebben wij de bal ook bij de hand liggen. Zodra we stoppen, laten we Emma en Lisa heerlijk achter de bal aanrennen. Zij kunnen hun energie dan even kwijt!
 2. Natuurlijk nemen wij ook de badmintonrackets en de shuttles mee. Vroeger speelde ik al badminton met mijn vader. En nu spelen we het spel met de kinderen erbij. Ze vinden het leuk om telkens de shuttle te komen brengen. Wie speelt er geen badminton op de camping?
 3. Vorig jaar hebben de meiden de jeu de boules ballen ontdekt. We hebben de set in leuke vrolijke kleurtjes, waardoor het voor de kinderen gemakkelijk is om de ballen uit elkaar te houden. Dit spel blijft leuk voor jong en oud! Onze meiden hebben zich uren vermaakt met dit speelgoed. speelgoed
 4. Kleefballen
  De meiden leren met spel hun gooi coördinatie te verbeteren.
 5. De hit van vorig jaar: Kub. Wat een leuk spel is dit! Ideaal om te spelen op de camping! En niet alleen op de camping, wij spelen het ook nog geregeld bij ons in de speeltuin met alle buurkinderen. Je kunt het met 2 tot 12 mensen spelen, verdeeld over twee teams. Beide teams beginnen met een rij van 5 houten blokken voor hun neus en in het midden staat de koning. Daarnaast krijgt ieder team 6 stokken waarmee je eerst de blokken van het andere team moet omgooien en daarna de koning. Wie als eerste de Koning omgooit heeft gewonnen. Ideaal speelgoed voor urenlang speelplezier!
 6. speelgoedZandspulletjes
  Onze meiden vinden het zo fijn om met zand en water te spelen. We hebben hele leuke cupcake vormpjes gevonden. De meiden zijn hier weg van en bakken het liefste de hele dag taartjes!speelgoed
 7. Een Puky loopfiets.
  Eerder gaven we het al aan. Op de camping kun je niet zonder de loopfiets! Wij vinden het onmisbaar op de camping. Emma wil vaak niet meer in de wandelwagen en met de loopfiets kan zij ons toch nog bijhouden. en voor de kleinsten onder ons, kunnen wij echt de pukylino aanraden. Bij Toys’R’Us is de pukylino nu in de aanbieding.
 8. Wij hebben voor onze meiden een klein opblaasbootje. Ideaal. Water er in doen en spelen maar! Lisa en Emma spelen met het bootje bij de caravan, maar ook als we gaan suppen. We binden het bootje vast aan de sup en de meiden kunnen dan gezellig mee. Wij hebben een bootje bij de Vrijbuiter gekocht.
 9. speelgoedWaterballonnen
  Wat is er lekkerder dan kliederen met water op een warme zomerdag. Onze meiden hebben hier urenlang speelplezier van! Wat is er nu leuker dan gooien met waterballonnen! Vul een emmer met waterballonnen en laat de kinderen de ballonnen naar elkaar overgooien. Hilariteit natuurlijk als er eentje kapot gaat.
 10. Step
  Veel ouders hebben geen ruimte om een fiets mee te nemen op vakantie. Maar kinderen willen vaak wel iets mee nemen. Een step is een goede vervanger! Neemt niet veel ruimte in en de kinderen kunnen toch lekker rcen met elkaar! De step is in de aanbieding bij Internetbikes.

Wat is jullie favoriete buitenspeelgoed voor op de camping?

 

Like de Facebookpagina van Kampeerkids en blijf op de hoogte van de laatste kampeertips!

Dit is ook leuk om te lezen:

Pin on PinterestShare on FacebookEmail this to someoneShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

1 gedachte over “Welk buitenspeelgoed neem je voor de kinderen?”

 1. Het is weer bijna zover, kampeertijd.
  Zeker meenemen: een driewieler met duwstang.
  Ideaal voor als je uitstapjes wil maken met de kids.
  Als ze moe zijn kun je ze duwen met de duwstang en als ze zin hebben kunnen ze toch zelf rijden op de driewieler, aanrader.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *